“Parlem de cuina” creix.

WWW.CUINANT.COM

 

 

            Aquesta  secció “Parlem de Cuina” , que ja ha complit l’any i mitj  de vida, creix. Creix en continguts , creix en col·laboracions, creix en fotografies, creix en receptes, creix  en articles, creix en consells. Creix en tots els sentits, i per això crea el primer portal d’internet Gastronòmic de la Vall de Sóller: WWW.CUINANT.COM  .

            Aquí trobareu tots els articles publicats en aquestes pàgines des del primer ( Els transgènics 2/01/03)  fins al que ara estau llegint.

             També podreu trobar una secció de col·laboracions , on hi ha totes aquelles receptes enviades per tothom qui vulgui col·laborar en la creació d’aquesta web, i donar a conèixer aquells tresors del fogons.

            També podreu trobar una secció dedicada a conèixer el poble de Sóller , mitjançant fotografies dels racons més emblemàtics de la vall.

            Així con també podreu visitar les pàgines de  l’Institut Guillem Colom Casasnovas, allà on  trobareu tots els menús i les seves receptes , realitzats al llarg del curs ; a més de poder trobar els tres  llibres de cuina que ha publicat el centre: La cuina i la nostra imaginació ( 2002) , Tot amanides ( 2003) i Dies de cuina ( 2004)

            També trobareu les seccions El Sac, Novetats, Història, Links, entre d’altres,  però us deixo que investigueu pel vostre compte aquestes sorpreses amagades.

            Però el gruix d’aquesta web  és, sens dubte,  la secció  anomenada “15”, un extens receptari ordenat per temes, on podreu trobar des d’unes albergínies farcides, uns escaldums o una coca de patata;  fins a receptes de cuina mexicana ,  australiana , xinesa, o del marroc;  passant per una secció de fotografies de plats i banquets a un diccionari de termes gastronòmics.

           

            La direcció de contactes es manté a parlemdecuina@hotmail.com, i se n’hi afegeix una altre webmaster@cuinant.com   , on tothom pot enviar les seves opinions i receptes.  Avui us vull fer arribar una recepta de les que arriben al correu de www.cuinat.com , ens l’ha enviada na Marisa Recio ( Palma).

 

Torrijas.

 

Ingredients
1 barra de pa ( millor si és del dia abans) , ous , sucre, canyella en pols, i oli de girasolPreparació :
1.-Encalentir la llet fins que sigui lleugerament tèbia.
2.- Tallar el pa a llesques gruixades ( aprox. dos dits)
3.- Remullar el pa dins la llet, fins  que quedi ben humit.
4.- Batre els ous i  pasar-hi el pa.
5.- Fregir el pa dins l'oli  ben calent.
6.- Dins un bol mesclar el sucre i la canyella.
7.- Escorrer el pa , i un cop eliminat d'oli sobrant el passarem per la mescala de sucre i canyella.

 

Us esper a www.cuinant.com , bon profit .

novetats.htm presentacio.html receptari.html institut.htm setmanari.htm videos.htm visitasoller.html colaboracions.htm historia.html cuines.htm es sac.htm cuina a domicili.htm va-de-vins.htm links.html