Alba (I) (RELAT CURT)

( no recomanble per a menors de 18 anys)

micro relat

 

Feia calor i l’aire acondicionat no funcionava . Dins aquella oficina plena de gent sousa quasi no s’hi podia respirar .

 

         N’auba treballa a la secció de marketing, no feia massa dies que hi havia començat . S’encarregava dels contactes amb les revistes del sector i contratava els espais de publicitat per a la seva empresa .

 

         Eren les 4 de capvespre i entre el calor d’aquell dia d’estiu i el pés de la digestió la feien tenir un estat  de semi somnolència;  la feina, aquell dia, semblava més feixuga que mai. N’Auba decidí  anar als serveis  a rentar-se la cara , ja que d’aquí mitja hora tenia una reunió important, i volia estar desperta.

 

         Entrà als serveis directament sensa mirar si estaven ocupats o no, i es va posar a rentar-se la cara. Però quina fou la seva sorpresa quan en mirar-se al mirall, vegè, al seu darrera , a una al.lota  asseguda a la tassa del w.c, amb el cap recolçat sobre la paret i amb la cara descomposta.

 

         No la coneixia, i pensa que no era de la seva secció. Era una al.lota, més o manco  de la seva edad ,  d’uns 25 anys ,petiteta i amb una cara  morena i  cabells foscos com el carbó.

         Tenia tota la cara i la camisa suada , cosa que li donava un especte encara més deplorable. Duia uns calçons verds enrrodillats sobre els turmells .

         N’auba s’hi atracà i la collir en brassos per  a intertar reanimar-la amb un poc d’aigua.Però quan l’agafà per les axiles aixecant-la ; vegè com de les seves parts íntimes hi regalimava un líquid blanquinos . Ràpidament l’habitació s’inundà amb  un olor agre però dolça , que n’Aubà reconeguè enseguida .

 

         Va recolçar a l’al.lota sobre les piques i per no caure ,amb una ma, l’intentà pujar els calçons. La posició que adoptà feu que n’Auba hagués d’acostat la seva cara al sexe de la desconeguda, cosa que li permeté tenir un primer pla del seus llavis dilatats i xops d’aquell lìquid, que enacara li vesava..

 

         Mai li havia passat però en aquell moment un calfred li recorreguè tot el cos. Mirà ràpidament a l’al.lota , que encara semblava fora d’aquest planeta , i sense seber per què li passà una ma pel seu pubis.

 

         N’Auba no era lesbiana, de fet mai havia tingut ni un sol pensament d’aquest tipus, però aquella situació l’havia fet adquirir un estat que ni ella mateixa reconeixia.

 

         La seva ma queda impregnada i l’olorà . Com ella ja havia deuït, allò era semen. La seva nova companya acababa de pegar un polvo d’època.

 

         La al.lota morena seguia semi acubada i n’Auba la tumbà enterra , recolçant el seu cap damunt una tovallola.

 

         Allò era una bogeria,N’auba tremolava i no es reconeixia en els seus actes.No sabia bé que fer . El millor era sortir a demanar ajuda; però a l’hora sentia una exitació que mai havia tingut: aquella al.lota tumbada a terra i mitja despullada li produia  l’aflorament dels  més primitius sentiments.

 

         Ella s’agenollà al seu costat i amb una tovallova banyada començà a netejar-li la cara , després el coll; fins que i tímidament  li netetjà es seu pubis.

         Quan més passava la tovalloa pel sexe de la desconeguda més calenta es posava, i prest deixà la tovallola per fer-ho amb la ma. Primer suaument , i després amb uns moviments rítmics circulars.

 

         N’Auba notà com els seus llavis vaginals s’inflaven i com les seves braguetes minúscules es quedaven xopes. Amb la ma que tenia lliure es va desen botonar els calçons i es va començar a masturbar .

 

         Els seus fluxes prest li começaren a degotar per les cames augmentant la calentor que sentia en aquells moments.

 

         Així estigué per espai d’uns 5 minuts fins que tancant els ulls i apretant la seva ma contra el sexe d’aquella al.lota un orgasme la recorreguè de cap a peus .

 

         Aquella al.lota obrí els ulls, però lluny de sorprendre’s apretà més la ma de N’Auba contra el seu sexe.Moguent el seu cul per acompassar els moviments de la ma de n’Auba.

 

         Aubà s’austà i retirà la ma , tota vermella i empegueida. Però la seva companya sense dir res s’aixecà i l’abraçà atrapant-li els llavis amb el seus. La primera reacció d’Auba fou retirar-se però l’altra no li deixà. Després d’uns segons d’incertesa, Auba es deixà seduïr   i aquelles al.lotes s’oferiren mutuament un intercanvi de besades acompanyades d’un massatge per tot el cos amb les mans.

 

         Ninguna d’elles diguè res , era el millor, ja que  els gemecs es profesaven , no deixaven lloc a les paraules, en aquell moments innecessàries.

         L’atra al.lota s’aixecà del tot i Auba de genolls enterra no gossava mirar-la a la cara.  Aquella  desconeguda li agafà suament per un braç i l’aixecà de terra i la portà cap a la tassa del water.

 

         Aquella s’hi aseguè a doptant una posiciò on n’Auba podia veure perfecta ment el seu sexe fosc amb tots els pèls banyats i aferrats entre ells.

 

         Aquella desnonegueda va comença a orinar, poc a poc. Aubà cap cop més exitada  veguent a la seva nova companya en aquella posició , sapiguè lo que ella volia i s’agenollà devant ella , iobservant com el líquid dorat sortia de les seves entranyes . Estirà la ma i notà com la calentor d’aquell suc li corria pels dits. Mai havia fet allò , però ja no era senyora d’ella mateixa.

 

         Agafà les cames d’aquella desconeguda i els estirà cap a ellà, Quedant una aseguda damunt l’altre. Aquella al.lota no va deixar d’orinar , i n’Auba va notar com els seus calçons s’anavent banyant més  i més mentres amb la ma anava acariciant el sexe d’aquella dona.

 

         Quedà banyada de d’alt a baix.Mentres les seves boques es cercaven ansioses.

        

         Aubà s’aixecà i es lleva els calçons xops i aquella al.lota tancà la porta  del wc. Aquell lloc estret feia que els seus cossos a cada moviment es fregasin, augmentant mès la seva exitaciò.

 

         Arà li tocà a n’Auba , s’asaguè a la tassa i começa a orinar.

 

Aquella al.lota fou més lluny i passà la cara entre la tassa i el seu pubis, de forma que amb la boca recollí tot quant lìquid pogué.

 

N’Auba sentia la respiraciò d’aquella al.lota sobre els seus llavis vaginals. Sentia com la respiració de la desconeguda li acariciava els llavis menors, al’hora que amb la llengua li anava pegant copets suaus . Un nou orgasme le va recòrrer.

 

Auba es sentia confusa,  quasi sensa coneixament, mai havia tingut sexe d’aquella manera . Mirava a aquella dona devall seu, i la pell se li esgarrifava. Però a l’hora es sentia molt satisfeta .

 

S’aixeca de la tassa del w.c. i s’assaguè en terra  devora la desconeguda. Els seus cossos es tocàven per tots els costats, relliscaven , l’olor d’aquell lloc era embriagadora.

 

 Però aquest moment de tranquilitat poc durà , ja que aquella al.lota a profitant la confusió de n’Auba, li havia ficat un dit  forat pel cul.

 

Aubà es revinglà, però de seguida es tornà a asseure, cosa que permetè que aquell dit la penetràs fins a les entranyes.D’aquesta manera i suaument aquella dona comença a fer uns movivents , a l’interior de n’Auba que le feren quasi acubar-se. Durant més de 10 minuts le va estar penetrant , molt a poc a poc , dilatant-la cada cop més , per permetre l’entrada d’un nou dit. N’Auba es sentia morir, les dues assegudes a terra, orinades i ara penetrada per darrera, li feren perdre el coneixament.

 

 

Quant n’Aubà va despertar, es trobà asseguda a la tassa del w.c. despullada d’alt a baix . Amb la roba tota banyada i feta un bolic , als seus peus. Tenia tot el cos dolorit. Es passà la per darrera i comprova un forat hiper-dilatat, coso que li feu conpendre que tot allò havia passat de bon deveres.

 

S’aixecà del seu seient, i s’intentà possar la roba, cosa que no aconseguí ja que aquella estava tant banyada i bruta que li fou impossible.

 

Treguè el cap per la porteta dels serveis i collí una petita tovallola, amb la que s’intentà cobrir el seu sexe, deixant al descobert les seves posaderes i els seus pits.

 

Guaità cap al passadís , i quina fou la seva sorpresa al descobrir que alla defora no hi havia ningú. Voltà el cap de costat a costat, i no vegè una sola ànima.

 

Tímidament va fer unes passes a fora  fina a una finestreta. Pujà la persiana, i descobrí que ja era de nit.

 

         No sabia quins temps havia estat allà a dins , però el cas era que l’havien deixada sola a la planta, i pot ser a tot l’edifici.

 

         Sobre una taula vegè una bata , possiblement de les dònes de netetjà i se la possà.

         La bata, casi transparent s’embotonava per darrera, deixant el seu cul , encara vermell, a l’aire. Per devant la fina tela i colcava damunt els pits , que degut als fets succeïts tenien el mugrons fermes com a roques. I així , d’aquesta guisa, começà a devallar per les escales, cap al Hall.

 

         Però la seva intenció fou ràpidament inetrrompuda, ja que una guarda de seguretat , confonguen-la amb una lladra, s’hi tirà a sobre, caiguent les dues a terra .

 

         N’Auba s’asustà molt i começà a cridar, i la segurata li pegà una bofetada per calmarla. N’Auba callà de cop , contenent les llàgrimes intentà explicar-li tot els suceït aquella tarda.

 

         La guarda no se la creguè, i manat-la a sempentes la portà cap al lloc de vigilància. On n’Auba descobrí com tot l’edifici estava ple de càmeres ocultes, i on aquella vigilant , segurament, la degué veure , tot just sortí dels serveis.

 

         La vigilant trucà a la central per demanar un cotxe de policia, per emportar-se aquella suposada lladra.

 

         N’Auba quant sentí la paraula policia s’austà molt i denou li tornà explicarqui era i que li havia passat. Aquella vigilant no perdé detall del relat de N’Auba, i decidí donar-li un vot de confiança. Així que decidí acompanyar-la al seu despatx, per veure si trobaven el bolso de n’Auba amb la seva identificació personal.

 

         Tornaren a l’escala, n’Auba devant i la policia darrere. Amb això la policia vegent la visió de N’Auba amb aquella bata mitja desfermada , agafà la seva porra de vigilàncià i li alça un poc més la bata per veure-hi millor per devall.

 

         N’Aubà s’en adonà enseguida. Es girà sorpresa i li demanà explicacions, peròabans que pogués reaccionar. Aquella guarda, bastant més corpulenta que ella, la tirà a terra a les mateixes escales.

         N’Auba s’intentà aixecar, però aquella dona s’hi asseguè a sobre, i li trencà la bata deixant els deus pits al descobert, als cual si tirà i començà a llepar i mossegar de forma ferotge.

 

         Es girà i aguantant les cames de N’auba la penetrà amb aquella barra de cuiro.

 

Li fe molt de malt a n’Auba, però el dolor no le deixava reacionar.

 

         Quan la guarda li extraigué allò del seu sexe N’Auba intentà resistir-se, i es girà damunt ella, fent que aquella dona perdés l’equilibri i caigués escales avall.

         Aubà es quedà asseguda a l’escala, amb aquella dona vint escalons per devall.

 

         Quant la guarda tornà en si , es descobrí despullada i fermada per les mans  i peus entre una de les arcades del Hall. Estava en posició d’ix, les cames i els brassos oberts i separats.

 

Devant seu N’Auba , vestida amb la roba de vigilant nocturna i blandin la porra amb que l’havia violada.

 

         N’auba si atracà i le tocà suaument la cara, aquella dona l’hi pegà amb el cap i va fer que n’Auba caigués de cul a terra.

 

         N’Auba s’aixecà mab la cella trencada, i decidir começar la seva venjança.

 

         Sortir de la habitació i fer la volta per una altre porta per situar-se darrera aquella dona penjada, que cridava i li ordenava que la deixàs anar.

 

         Però ella sensa escoltar-la li començà a cariciar l’esquena, aquella dono callà.

 

         N’Auba li començà a magretjar el cul, bastant més gros que el seu, però molt ferme. Amb les mans començà a separar-li les nalgues, per acariciar-li desde els sexe fins al cul.

         Prest notà com aquella dona es començava a humir, cosa que facilità que les seves mans tranportasin aquella humitat cap al forat que ja havia començat a dilatar amb la ma que li quedava lliure.

 

         Aquella dona es começà a agitar, i n’Auba agafan la porra, encarra humida per la violació que li havien practicat , i ficà per darrera, fins al mànec.

         La guarda de seguretat pegà un crit, notant com les seves entranyes es desgarraven.

         Però n’Auba no desistir i començà a practicar-li una penetració suau però profunda que fer que aquella dona canviàs els crits per gemecs de plaer.

 

         Amb la ma lluire n’Auba li acariciava els llavis, dilatats per l’experiència.

 

         Aquella dona demana a n’Auba que la desfermàs, cosa que Auba no hi accedí.

 

         S’agenollà darrere ella , li treguèla porra del cul i la substituir per la seva llengua , fent.li un massatge suavitzador, despres de tenir allò a dintre.

         Aquella dona penjada ja no podia contenir el plaer i amb l’orgasme que la sacsetjà perdè el coneixament.

 

         N’Aubà s’aixecà, sortí de l’edifici i vestida de policia partí cap a casa.

Al matí següent quant n’Aubà tornà a la feina , per cert un poc preocupada pels fets succeïts . La primera persona que vegé for la guarda darrera el seu mostrador. Les seves mirades es creuaren , tant ràpidament com es desviaren cap a una altre lloc.

 

A l’altre al.lota no la tornà a veure , i pel que fa a la guarda de seguretat. Un dia es trobaren dins l’ascensor... però això ja és una altre història

 

 Fi

 

Deixa la teva opinió sobre aquesta pàgina al correu: 

  parlemdecuina@hotmail.com 

Juan Antonio Fernández Vila.
Copyright © D'encà de 2004 [www.cuinant.com]. Reservats tots els drets.
Revisat el: 25-09-2022 21:23:56.