Filets de Salmó Bellavista.

 

    Desespinau el salmó i treieu-li les dues supremes ( lloms). Una de les dues meitat la marinam i l'altra la posam a coure dins aigua  bullint per espai de 10 minuts, després la treiem de l'aigua i la deixam refredar. Podem bullir-la amb unes verduretes i unes bolles de pebre bo blanc.

    Preparam una beixamel  amb 60 x 60 de farina i mantequilla per litre de llet, i un cop llesta li afegim 5 coues de peix ( gelatian ) per litre de beixamel.Després amb aquesta salsa napam (cobrim) el fillet bullit que haurem col.locat a sobre d'una reixa per a que la beixamel degoti. Posarem devall de la reixa una palangana per a recollir la salsa i poder-la tornar a usar.

    Un cop freda la beixamel amb gelatina ( anomenada Salsa Chaud-foid) podem decorar la peça segons el nostre gust. Com a suggerčncia es poden unsar tŕperes, cogombres, fulles de pollo, pebre vermell torrat, olives negres, julivert , anet, caviar,etc.

 

Llagosta Bella Vista.

El procediment és igual que el de la recepta anterior: bullir la llagosta, treura la coa, tallar-la a rodanxes, napar-les amb chaud-friod i decorar segons gust.

S'ha d tenir en compte , perň, un parell de punts:

* Per a bullir la llagosta calcularem, a partir de que l'aigua bulli, moment en que posarem la llogosta; un 15 minuts per kilo de marisc.

* La llagosta un cop bullida la refredarem dins aigua freda i si és possible amb glaçons.

* També podem napar els medallons de llagosta amb una gelatina de peix que farem afegint deu coes de peix per llitre a un brou de peix ben colat.

 

Deixa la teva opinió sobre aquesta pŕgina als correus: 

  parlemdecuina@hotmail.com  o bé a webmaster@cuinant.com

Juan Antonio Fernández Vila.
Copyright © 2004-05 [www.cuinant.com]. Reservats tots els drets.
Revisat el: 30-05-2005 07:15:55.