Amanida Montesina


Ingredients necessaris:

Per a elaborar aquesta deliciosa ensalada vostè necessitarà dues pastanagues, una tomàtiga, una albergínia, quatre ous, una llauna de muscles, un tros de cuixot i oli.

Elaboració:

Agafam la pastanaga i la anem tallant a trossos petits i els posam a un plat. Agafam la tomàtiga i la  el tallam amb vuit trossos. Després tallam l’ albergínia a  trossos fins.
Ara agafarem els ous i el posarem es una cassola en que l’aigua bullí i esperarem 10 min perquè l’ou estigui al seu punt, quant els hagis tret i estiguin freís els peles i els talles per la meitat.
Ara només queda colocar-ho tot i ho farem de la forma següent:

Reperteixes els trossos de pastanaga fent un cercle al voltant del plat. Després posarem els trossos de tomàtiga al costat de la pastanaga, entre cada espai que quedi entre troç i troç de passtanaga. En el centre posarem els ous fent un cercle igual que amb les tomàtigues, en cada espai li posarem l’alberginia fregida . Ara com en el centre esta buit tallarem un tros de pernil i el posarem, després obrirem la llaunade muscles i els posarem damunt el pernil i ara domes m’hos queda repartir l'oli per tota l’ensalada i ja la tens per menjar.( Recepta participant en el primer consurs d'amanides de l'IES Guillem Colom Casasnovas . Curs 2002-2003)

Deixa la teva opiniķ sobre aquesta pāgina al correu: 

  parlemdecuina@hotmail.com 

Juan Antonio Fernández Vila.
Copyright Š 2004-09[www.cuinant.com]. Reservats tots els drets.
Revisat el: 20-11-2017 19:44:13.